Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Bijen Delft

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat bijen zijn, hoe de bestrijding van bijen werkt, en hoe je nesten kunt vernietigen.

Kenmerken van bijen

Een bij is een insect met een lengte tussen 2 en 39 mm met een relatief dik lichaam, een zwart/gele kleur en vier vleugels. Bijen kunnen steken wanneer ze zich bedreigd voelen, het gif geeft een flinke zwelling en kan zelfs levensbedreigend zijn. De hoeveelheid gif is gemiddeld tien maal zoveel als bij een wesp.

Bestrijding van bijen in Delft

Als een bijennest actief in gebruik is mag deze niet zomaar verwijderd worden. Daardoor wordt de kolonie verstoord, de bijen zullen agressief worden wat gevaarlijke situaties oplevert voor mens en dier. De ingang van het nest afsluiten is ook geen oplossing, de insecten zullen dan een andere uitgang zoeken en door de verstoring sneller steken dan onder normale omstandigheden.

Bijen Delft

Bijen en hommels bestrijden is in Nederland (Delft) niet toegestaan. Bijen en hommels zijn beschermde diersoorten en mogen daarom alleen maar preventief geweerd worden of verwijderd worden door een imker, contact een plaatselijke imker hierover, ga nooit zelf proberen het nest te verwijderen, want bijen en hommels kunnen dan aanvallen. Zelfs als je niet allergisch bent voor een bijen of hommelsteek, kunnen meerdere steken voor ernstige verwondingen zorgen.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: