Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Hommels Terheijde

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat hommels zijn, hoe de bestrijding van hommels werkt, en hoe je nesten kunt vernietigen in Terheijde.

Kenmerken van hommels

Een hommel is een insect dat veel lijkt op een bij, maar doorgaans wel groter is en langere haren heeft. Ze hebben een vrij dik lichaam met vaak een zwart/gele kleur (maar er zijn ook andere variaties), een sterke beharing en vier vleugels. Met hun sterke kaken kunnen ze flink bijten.

Bestrijding van hommels

Bij een actief nest met hommels is het niet aan te raden om deze te verwijderen. Omdat de kolonie dan verstoord wordt kunnen deze insecten aanvallen. In tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen kunnen hommels wel degelijk steken, bij een bedreigende situatie gaan ze sneller tot de aanval over. Het gif in de angel kan voor een flinke zwelling zorgen en mogelijk tot een allergische reactie leiden.

Hommelnest Terheijde

Bijen en hommels bestrijden is in Nederland (Terheijde) niet toegestaan. Bijen en hommels zijn beschermde diersoorten en mogen daarom alleen maar preventief geweerd worden of verwijderd worden door een imker, contact een plaatselijke imker hierover.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: