Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Wespenbestrijding Delft en vernietigen van nesten

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat wespen zijn, hoe de bestrijding van wespen werkt, en hoe je nesten kunt vernietigen.

Kenmerken van wespen

Een wesp is een insect met een lengte tussen 17 en 20 mm met een zwart/gele kleur en vier vleugels. Wespen kunnen meerdere keren steken als ze zich bedreigd voelen, het is daarmee een gevaarlijk insect. Ze worden aangetrokken door zoete smaken en geuren.

Wespennest verwijderen Delft

Om wespennesten te verwijderen in Delft zal het nest ingespoten worden met een speciaal poeder. Dan is het ongeveer een uur wachten tot de eerste tekenen van de werking zichtbaar worden. De dag daarna zullen alle insecten in het nest dood zijn. Wanneer toch blijkt dat niet alle wespen vernietigd zijn, dan is het mogelijk om de behandeling nogmaals uit te voeren.

Wespen bestrijden Delft

Het is niet verstandig om een wespennest dat actief gebruikt wordt weg te halen. Dit zal de kolonie verstoren, met als gevolg een agressieve reactie van de wespen en gevaar voor de omgeving. Ook moet de ingang van het nest niet afgesloten worden. De insecten zoeken dan een andere weg naar buiten, door de verstoring zullen ze sneller aanvallen.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: