Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Muizen bestrijden Wateringen

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat muizen zijn en hoe de bestrijding van muizen in zijn werk gaat.

Kenmerken van muizen

Hoewel muizen en ratten officieel tot dezelfde klasse behoren, worden ze vaak als twee verschillende groepen gezien. De huismuis is een klein knaagdier met een lange staart die zich voedt aan groente, fruit en insecten. Hoewel de naam anders doet vermoeden zijn spitsmuizen en vleermuizen geen echte muis soorten.

Muizenbestrijding Wateringen

De beste manier om muizen te bestrijden is het doden van deze knaagdieren. Hiervoor worden gifstoffen gebruikt op de locaties waar deze dieren zich concentreren. Het betreft gif die niet schadelijk is voor de omgeving zoals de planten in de tuin. In overleg wordt bepaald welke plekken veilig zijn voor alle bewoners inclusief kinderen en huisdieren. Muizenbestrijding Wateringen. In tegenstelling tot mollen heeft vangen op een diervriendelijke wijze geen zin omdat ze zich zo snel vermenigvuldigen. Laat je niet misleiden door het schattige uiterlijk; muizen zijn wel degelijk ongedierte.

Muizen verjagen Wateringen

Als er geen voeding te vinden is voor muizen zullen ze ook niet zo snel verschijnen. Zorg dus voor afgesloten vuilnisbakken, en let op met voedselresten in en rond de woning. Een andere effectief afschrikmiddel is een kat. In wijken met katten zullen muizen zich niet graag nestelen. Muizen verjagen Wateringen met een kat dus.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: