Muizen / Ratten

AlleenOngedierte.nl is uw lokale bestrijdingsdienst in gemeente Westland / Maassluis / Vlaardingen en Den Haag en is dé vakspecialist in het bestrijden en weren van muizen en ratten.

AlleenOngedierte.nl is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen en ratten, wij kunnen de overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling ongedaan te maken. Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Tevens is een muis erg onhygiënisch en kan ziektes overdragen aan mensen en of andere dieren.

Onze tarieven:

  • Muizen / ratten behandeling per keer: € 125,00*
  • Wij adviseren een dubbele behandeling (indien gewenst),
    totaal kosten: € 250,00*
  • Eventueel lastig te behandelen plekken: prijs in overleg

* Bovenstaand genoemde prijzen zijn incl. BTW en reiskosten in de regio Westland, Maassluis, Vlaardingen en Den Haag.

Last van muizen en/of ratten?

Heeft u last van muizen en ratten in uw leefomgeving, wij geven u graag advies en informatie om de overlast te beperken.

Hoe bestrijden wij een muizen & ratten? Scroll door naar de onderkant van deze pagina voor meer informatie.

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

muizen en ratten 5

Hoe wij bestrijden?

Wij bestrijden uw muizen en ratten op een vakkundige en biologische milieubewuste manier.

De beste manier om muizen en ratten te weren is preventief muizen / ratten gif te plaatsen op de locatie waar de muis zich huisvest, deze middelen zijn biologisch waardoor de natuur hiervan geen schade zal ondervinden. Uiteraard plaatsen we het gif op locaties in overleg met u zodat dit geen gevaar oplevert voor uw kinderen en/of dieren.

AlleenOngedierte.nl is dé vakkundige onderneming gespecialiseerd in het bestrijden van muizen, ratten en overige ongediertebestrijding. Meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tags: