Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Luizen bestrijden 's-Gravenzande

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat luizen zijn en hoe de bestrijding van luizen in zijn werk gaat.

Luizen 's-Gravenzande

De term ‘luis’ wordt gebruikt voor diverse diersoorten, waarvan er een aantal insecten zijn maar niet allemaal. Het zijn dieren zonder vleugels. De stofluizen die je in huis kunt tegenkomen zijn geen familie van de bladluizen of dierluizen. Een bladluis 's-Gravenzande is een insect dat zich voedt met planten. Ze zuigen de planten als het ware leeg, en kunnen veel schade aanrichten in de tuin. De grootste schade komt door het overdragen van virussen naar planten in de tuin. Ook schimmelvorming door invloed van bladluis is mogelijk.

Luizen bestrijden 's-Gravenzande

De meest effectieve methode om van luizen buiten de woning af te komen is het inspuiten van planten of hout met een luizenwerend middel op basis van een biologische samenstelling. Dit zal de populatie uitdunnen, laten afsterven of aanzetten tot verhuizing. Voor luizen in de woning worden andere methoden toegepast.

Preventie van luizen

Een natuurlijke bestrijding van luizen vindt plaats door de aanwezigheid van andere insecten zoals vliegen, wespen en lieveheersbeestjes. Mieren zullen juist de luizenpopulatie beschermen. Door planten te kweken die resistent zijn voor bladluis dankzij klierharen heb je minder kans op dit ongedierte in de tuin.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: