Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Spinnen bestrijden Kwintsheul

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat spinnen zijn en hoe de bestrijding van spinnen in zijn werk gaat.

Kenmerken van spinnen

Hoewel de spin vaak wordt aangeduid als een insect behoort dit diersoort tot de geleedpotigen. Ze hebben acht poten en komen in allerlei soorten en maten voor. Het zijn prooidieren die vaak gebruik maken van een spinnenweb om dieren zoals insecten te vangen.

Bestrijding van spinnen in Kwintsheul

Omdat spinnen in Nederland tot de beschermde diersoorten behoren mogen ze niet met giftige stoffen worden bestreden. Dit levert namelijk gevaar op voor vogels die deze geleedpotigen opeten en zo ook het gif binnenkrijgen. Daarnaast leveren gifstoffen een grote belasting op voor het milieu en het kan gevaar opleveren voor mensen en huisdieren. Toch is het mogelijk om zonder de spin te doden van de overlast af te komen.

Hoe worden spinnen bestreden?

Om op een verantwoorde wijze spinnen te bestrijden wordt er gebruikt gemaakt van milieuvriendelijke producten. Daarmee worden gevels, houten omheiningen en andere materialen behandeld. Spinnen bestrijden Kwintsheul. Dit zorgt ervoor dat de spin zich niet langer kan hechten aan de ondergrond. Het is daarbij dus geen methode om spinnen te doden, maar om de omgeving aan te passen zodat het voor een spin geen interessante plek meer is om zich te huisvesten.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: