Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Ratten bestrijden Wateringen

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat ratten zijn en hoe de bestrijding van ratten in zijn werk gaat.

Kenmerken van ratten

Ratten zijn net als muizen knaagdieren, ze behoren officieel ook tot dezelfde groep. Ratten zijn doorgaans bruin of zwart van kleur, ze zijn wat groter dan muizen. Ze komen met name voor in druk bevolkte gebieden omdat hier volop voeding te vinden is voor deze zoogdieren. Zowel de bruine als zwarte variant komt in Nederland voor. Ze kunnen nare ziektes met zich meedragen, waarvan de pest de meeste bekende ziekte is.

Rattenbestrijding Wateringen

Om ratten effectief te bestrijden zullen ze gedood moeten worden. Dit wordt uitgevoerd door gif op strategische plekken aan te brengen. Deze gifstoffen zijn overigens niet schadelijk voor het omringende plantenleven in de tuin. Het kan wel gevaar opleveren voor de gezondheid, daarom wordt vooraf afgestemd met de bewoners hoe ratten veilig verdelgd kunnen worden, met name als er kinderen of huisdieren aanwezig zijn. Mollen zijn te vangen om elders vrij te laten, dit is niet haalbaar met ratten. Die kun je echt beter laten doden door de specialist.

Ratten verjagen Wateringen

Zorg voor een schone omgeving, dus geen resten voeding en andere zaken. Sluit vuilniscontainers altijd goed af, en geef deze dieren geen kans om zich te verschuilen. Een kat als huisdier is ook een uitstekend preventief middel.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: