Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Mollen vangen Honselersdijk

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat mollen zijn en hoe de bestrijding van mollen in zijn werk gaat.

Kenmerken van mollen

Een mol is een zoogdier dat ondergronds leeft en een zwarte vacht heeft. Deze haren laten de mol eenvoudig door de ondergrondse gangen kruipen. Mollen leven van insecten, daarom verschijnen ze met name op locaties met een rijke voedingsbodem. Met de flinke graafpoten kunnen ze lange tunnels graven, die op een gegeven moment aan de oppervlakte zullen verschijnen als een molshoop. Hoewel hun ogen niet goed werken zijn ze niet geheel blind.

Mollen bestrijden Honselersdijk

Je kunt van mollen in de tuin afkomen zonder gif of de mol doden door mollenklemmen in de gangen te plaatsen. Na het vangen worden ze in de vrije natuur uitgezet. Mollen hebben een specifieke ‘dagplanning’ waardoor ze goed te vangen zijn in het ondergrondse gangenstelsel.

Mollen verjagen Honselersdijk

Nu deze ijverige diertjes uit de tuin zijn verwijderd wil je voorkomen dat de rest van de familie intrekt in het mooie, ondergrondse gangenstelsel. Er zijn hiervoor verschillende milieu- en diervriendelijke oplossingen bedacht. Zo houden mollen niet zo van een drukke bodem met veel wortels. De geur van keizerskroon, een bolgewas, wordt ook niet gewaardeerd omdat deze ruikt naar een vos. Mollen verjagen Honselersdijk. Potten en flessen ingraven zorgt voor een irritant fluitend geluid door de wind, wat deze dieren afschrikt.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: