Wespen / Bijen / Hommels

Alleenongedierte.nl is uw lokale bestrijdingsdienst in gemeente Westland / Maassluis / Vlaardingen en Den Haag en is dé vakspecialist in het bestrijden en weren van wespennesten.

Onze tarieven:

  • Inspuiten van wespen-, bijen- of hommelnest met insecticide poeder: € 99.95*
  • Nabehandeling wespennest indien nodig: € 75,00*
  • Toeslag wespennest op hogere hoogte t/m 5 meter: € 25,00*
  • Toeslag wespennest op hogere hoogte vanaf 5 t/m 15 meter: € 175,00* (incl. kosten hoogwerker)

* Bovenstaand genoemde prijzen zijn incl. BTW en reiskosten in de regio Westland, Maassluis, Vlaardingen en Den Haag.

 

Informatie ongedierte:

Een actief wespen, bijen, hommelnest dient nooit te worden verwijderd, dit zorgt alleen maar voor verstoringen en de wespen die in de omgeving aanwezig zijn zullen met zekerheid de mensen en dieren in de omgeving aanvallen.

Sluit de ingang van een wespen , bijen of hommelnest nooit af! De wespen, bijen, hommels zullen echt een andere ingang/uitgang gaan zoeken met alle vervelende gevolgen van dien.

Hoe bestrijden wij een wespennest? Scroll door naar de onderkant van deze pagina voor meer informatie.

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

wespennest

Hoe wij bestrijden?

Wij bestrijden uw wespen, bijen, hommelnesten op een vakkundige en veilige manier door middel van het inspuiten van een insecticide poeder in het nest. Het nest zal een uur na de bestrijding al tekenen van sterfte vertonen, waarbij veelal het wespennest de volgende dag uitgestorven zal zijn. Mochten er onverhoopt na een week nog actieve wespen worden gezien, dan komen wij het wespennest kosteloos nogmaals behandelen.

AlleenOngedierte.nl is dé vakkundige onderneming gespecialiseerd in het bestrijden van wespen, bijen en hommels en overige ongediertebestrijding. Meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0174 287770

Tags: