Last van ongedierte?

Wij bestrijden uw ongedierte snel én effectief

Slakken bestrijden Wateringen

Wespen / Bijen / Hommels

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het vernietigen van nesten bij uw woning, bedrijf, school of instelling. Veilig van uw overlast af? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spinnen

Ook het bestrijden van spinnen is een van onze specialisaties. De betrouwbaarste manier van het ongedaan maken van de overlast is het inspuiten van uw gevel, houtwerk en overig materiaal.

Mollen

Last van een flink aantal bruine molshopen in uw gazon? Zonde! AlleenOngedierte.nl is uw partner bij het verwijderen en weren van mollen. Zo heeft u snel weer een strak, groen gazon zonder ongenode gasten.

Muizen / Ratten

Muizen en ratten zijn erg vervelend omdat deze dieren aan zowel levensproducten, als hout, textiel, isolatiemateriaal en kabel- of leidingwerk knagen en hierdoor schade veroorzaken. Hoe kom je van hen af?

Luizen

De beste manier om luizen te weren is inspuiten van de plant of houtwerk met een biologisch middel. Schakel onze expertise in om overlast bij uw woning, bedrijf, school of instelling op te lossen.

Slakken

Slakken eten gaten in de bladeren van uw planten en laten vieze plekken achter op uw muur en bestrating. Wij verwijderen slakken op biologische wijze zodat de natuur hier geen schade van ondervindt.

Recente projecten

 
 

Op deze pagina leggen we uit wat slakken zijn en hoe de bestrijding van slakken in zijn werk gaat.

Kenmerken van slakken

Slakken worden ook wel ‘buikpotigen’ genoemd. Ze hebben namelijk geen poten, maar dankzij de sterke spieren aan de onderzijde van het lichaam kunnen deze weekdieren zich toch voortbewegen. Dit gaat doorgaans gepaard met een slijmspoor, wat het constateren van een slakkenplaag een stuk eenvoudiger maakt. Er zijn slakken met huis en naaktslakken, in totaal zijn er tussen de 60.000 en 75.000 soorten bekend. Naaktslakken bestijden Wateringen.

Bestrijding van slakken in Wateringen

De beste manier om slakken te bestrijden is het ontmoedigen van deze dieren om in de tuin te komen. Dit is mogelijk door een slakkenwerend middel aan te brengen op de plekken waar de slakken gehuisvest zijn. Als er gebruik wordt gemaakt van verantwoorde producten met een biologisch verantwoorde samenstelling zal dit geen problemen opleveren voor de omringende natuur. Vangen en uitzetten is een optie maar niet altijd haalbaar. Zout strooien is een dieronvriendelijke methode die ook nog eens veel viezigheid veroorzaakt. Vangen en bevriezen is een ecologisch meer verantwoorde methode, de dieren sterven dan een zachte dood.

Slakken in de tuin in Wateringen

Slakken komen af op schimmels en paddenstoelen voor voeding. Het is daarom verstandig om de tuin netjes en schoon te houden. Voorkom vochtige plekken waar dit soort planten goed kunnen gedijen. Ze houden ook van allerlei soorten planten en gewassen, met een omheining of kas kunnen deze dieren letterlijk ‘om de tuin’ geleid worden.

Partners van alleenongedierte.nl voor de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Tags: