Spinnen

Alleenongedierte.nl is uw lokale bestrijdingsdienst in gemeente Westland / Maassluis / Vlaardingen en Den Haag en is dé vakspecialist in het bestrijden en weren van spinnen.

Onze tarieven:

  • Buiten-spin-behandeling per behandeling: € 150,00*
  • Binnen-spin-behandeling per behandeling: prijs in overleg
    • prijs is afhankelijk van de hoeveelheid spinnen
    • voorafgaand dient eerst een buiten-spin-behandeling uitgevoerd te worden, waarna geïnventariseerd wordt of een binnen behandeling noodzakelijk is
  • Wij adviseren een dubbele behandeling (indien gewenst):
    totaal kosten € 280,00*
  • Eventueel lastig te behandelen plekken: prijs in overleg

* Bovenstaand genoemde prijzen zijn incl. BTW en reiskosten in de regio Westland, Maassluis, Vlaardingen en Den Haag.

Informatie ongedierte:

Spinnen zijn beschermde insecten in Nederland en mogen daarom niet met gif bestreden worden. Spinnen worden opgegeten door vogels, die ook dood zouden gaan als er met gif gewerkt wordt. Daarnaast zijn chemische anti-spin-middelen sterk belastend voor het milieu en zeer schadelijk voor mensen.

Wij helpen u graag van uw overlast af, maar wél op de juiste manier. Bovendien is deze net zo effectief is als het gebruik van gif.

Wij maken uw leefomgeving naar wens zowel binnen en buiten geheel spin vrij!

Hoe bestrijden wij spinnen? Scroll door naar de onderkant van deze pagina voor meer informatie.

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team geeft u graag advies en informatie om de overlast te beperken. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het bestrijden van uw ongedierte en doen u een passend voorstel. Dien uw aanvraag in via ons contactformulier of bel ons: 0174 287770

Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

spin 8

Hoe wij bestrijden?

Wij bestrijden uw spinnen op vakkundige en biologische milieubewuste wijze.

Spinnen zijn beschermde insecten in Nederland en mogen daarom niet met gif bestreden worden. Spinnen worden opgegeten door vogels, die ook dood zouden gaan als er met gif gewerkt wordt. Daarnaast zijn chemische anti-spin-middelen sterk belastend voor het milieu en zeer schadelijk voor mensen. Spinnen weren doen wij daarom uitsluitend met een milieuvriendelijk anti-spin-middel.

De betrouwbaarste manier van behandeling is het inspuiten van uw gevel, houtwerk of overig materiaal met een vuilafstotende beschermlaag. Hierdoor hechten spinnen niet meer aan de ondergrond en zullen vertrekken. Deze manier van behandelen is een biologische manier voor het weren van de spinnen welke noodzakelijk is omdat bestrijden verboden is.

Zo helpen wij u graag van uw overlast af, maar wél op de juiste manier. Bovendien is deze net zo effectief is als het gebruik van gif.

Wij maken uw leefomgeving naar wens zowel binnen en buiten geheel spin vrij!

AlleenOngedierte.nl is dé vakkundige onderneming gespecialiseerd in het bestrijden van spinnen en overige ongediertebestrijding. Meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0174 287770

Tags: